loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Jonathan Lafuente serà el nou cap de colla dels Xiquets del Serrallo

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 12 de gener de 2016

L'assemblea de la Colla Xiquets del Serrallo escollirà dissabte la seva nova junta directiva, que tindrà a Jonathan Lafuente com a nou cap de colla, en substitució d'Isaac Herrera. Com a president continuarà Lluís Montfort, qui continuarà en el càrrec durant l'any en què els Xiquets del Serrallo estrenaran per fi el nou local.

Candidatura a Junta Directiva ? (d?esquerra a dreta): Albert Torres, Gemma Lladó, Lluís Monfort, Jonathan Lafuente, Daniel Altura i Francesc Subirats. Foto: xiquetsdelserrallo.cat

En l'assemblea del proper 16 de gener només es podrà escollir una candidatura, la encapçalada per Monfort com a president i Lafuente com a cap de colla. L’acompanyaran a la junta directiva Sisco Subirats a la vicepresidència, i Albert Torres com a secretari de l’entitat. La part econòmica la continuarà portant, com fins ara, Daniel Altura i s’incorpora a la junta Gemma Lladó com a vocal.

Segons el web de la colla, Jonathan Lafuente assumeix el repte i diu estar preparat i molt motivat amb el projecte que començarà aquest dissabte. Lafuente afegeix ‘Tenim un equip jove, però preparat i molt treballador amb ganes de fer que la Colla creixi’. Assegura que s’ha treballat molt aquests darrers mesos per confeccionar aquest equip i creu que estan preparats per aquest nou repte i el que ara toca és posar en pràctica aquesta organització als assaigs i a les diades. Lafuente no es vol marcar reptes concrets i afegeix ’Els reptes els posarà la Colla, l’equip tècnic sempre s’entregarà en cada assaig i diada per anar a màxims, només demanem que la Colla respongui. Si anem tots a una tenim la possibilitat de fer coses molt grans’.

El gran repte: ampliar la massa social

Per la seva part, Lluís Monfort, que encara la seva tercera etapa al capdavant de l’entitat serrallenca, creu que el gran repte per aquest any es consolidar la massa social i ampliar-la en la mesura del que sigui possible per poder encarar els reptes que l’equip tècnic es plantegi, així com conseguir el local social i d’assaig que tant s’ha reclamat en els darrers anys. Monfort diu que ‘Aquest any tenim la oportunitat de culminar una feina que es va començar fa anys. El local és un dels més grans reptes que la meva Junta te ganes de que acabi aviat i amb èxit’.

Pel que fa a l’equip tècnic, encapçalat per Jonathan Lafuente, Josep Maria Gaya en serà el segon cap de colla i Miquel Ferrè en serà el tercer. També l’acompanyaran Albert Torres, Raül Luengo, Eloy Gaspar, Carlos Domènech, Sergi Ferrer, Nil Martínez, Rita Fernández i Monica Planas a l’equip de Pinyes i Yaiza de la Cruz, Marouane Laabbas, Anna Fernández, Laura Cárdaba, Marina Roda i Marina Llauradó a l’equip de canalla. A més, no s’ha volgut abandonar l’escola de castells que anirà a càrrec de Adrià Iglesias, Chrístian Rodríguez i Marcel Puertas.

L’assemblea general està convocada per a les 17:00 hores en primera convocatoria i a l’actual local d’assaig de la Colla situat al Tinglado 4 del moll de costa del Port de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar