loader
menu

CIUTAT

Pallaresos també aposta pels comerços de la Via T

El Circ Ciutat dimecres, 13 de gener de 2016

L’associació de comerciants Via T de Tarragona ha comptat amb l’adhesió de l’Ajuntament de Pallaresos a la seva campanya Tarjeta Regal. El dilluns passat, Salva Minguella, president de la Via T, va entregar 50 targetes regal de 20€ al consistori pallaresenc representat per l’Alcalde Pep Nolla i el Regidor de cultura Miquel Antoni Granero.

L?Alcalde de Pallaresos, Pep Nolla, i el Regidor de cultura, Miquel Antoni Granero, reben les targetes regal de mans de Salva Minguella, president de la Via T. foto: Via T

Les targetes regal adquirides seran entregades com a mostra d’agraïment als voluntaris que van col·laborar en la Cavalcada de Reis.

Enguany poblacions del voltant de Tarragona com La Secuita, Perafort i Pallaresos han mostrat suport al comerç local tarragoní, que també ha comptat amb el recolzament de Cambra de comerç de Tarragona, Diputació de Tarragona i Departament d’Igualtat de la Dona de Tarragona. Via T està molt satisfeta del resultat de la campanya i seguirà promovent aquest producte durant el 2016.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar