loader
menu

CIUTAT

La Tàrraco Arena aposta per les arts marcials modernes i els esports de contacte

El Circ Ciutat dimecres, 13 de gener de 2016

La Tàrraco Arena Plaça serà escenari, per primer cop a la demarcació de TGN, d'una vetllada d'arts marcials modernes i d'esports de contacte. La cita, que porta el nom de "La gàbia a la Imperial TarraKO", se celebrarà el 16 de gener i és el 72ena prova del circuit "Hombres de Honor". Acollirà 15 combats tant de boxa, full contact, Kick Boxing com també el Muay Thai o el MMA. A més, també estarà en disputa el cinturó del mediterrani homologat per la Organització Mundial de Kick Boxing Espanya (OMKE).

Cartell de la vetllada. Foto: Hombres de Honor

Taula de combats.

La vetllada comptarà amb lluitadors amb carrera, entre d’altres trobem lluitadors amb carrera que disputaran combats estel·lars tan esperats com el que tindrà lloc entre Xavi Flotats del Gimnàs Puro Impacto de Barcelona i David Rodriguez Tortajada del Club de Boxa SFC, o Jordi Fumanyà del Gimnàs Antarai i Eric Morros Ariza del Furio Jol, disputant els títols del campionat de Catalunya dels pesos 61 kg i 70 kg. A més a més comptarem amb un combat més neo professional entre Omar Coulibaly i Wallid DJ-Boy procedents de Sant Sebastian el primer i la localitat de Valls pel Segon. Tots aquest en la modalitat K-1.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar