loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Festival d'Estiu de Tarragona, a concurs

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 18 de gener de 2016

L'Ajuntament de Tarragona s'ha proposat donar un gir al Festival d'Estiu ETC i per això ha tret a concurs la gestió i la programació de l'edició d'enguany i la del 2017, i amb la possibilitat d'ampliar-ho a un tercer any. En el web municipal ja estan penjades les bases del procés de licitació, en que es fixa un preu anual (sense IVA) de 104.000 euros per a cadascun dels festivals.

Una imatge de l'actuació de Malú a la TAP durant el festival de 2014. Foto: circdetarragona.com

A diferència d'altres anys, des del consistori no es van fer públiques les xifres d'assistència al certamen de l'any passat, que va ser d'uns 16.000 espectadors, tot i que amb menys espectacles (13) que el festival de 2014 (18), que va aplegar 19.000 espectadors.

Ara, l'Ajuntament ha insistit en la idea de l'excel·lència, ja que es vol que l'ETC esdevingui "el festival de referència al sud de la mediterrània a la temporada d'estiu", malgrat que només dóna dos anys de marge i, si s'escau, un tercer. Sota la denominació d'ETC, l'Ajuntament vol continuar amb una "programació de qualitat que s'incardini en una oferta cultural variada per la ciutadania de Tarragona i els seus visitants".

Sense aportació municipal

Les bases del concurs fixen que abans del 10 de març l'empresa adjudicatària (també pot ser una UTE) ha de presentar les propostes de programació, tant per al festival 2016 com per al de 2017. També es deixa ben clar que, d'entrada, l'Ajuntament de Tarragona no hi posarà un cèntim. Hi cedeix l'auditori del Camp de Mart, i en el cas que sorgissin impediments per utilitzar-lo, es buscaran espais alternatius.

En l’objecte del contracte s'hi inclou la programació, administració, gestió i producció integral dels espectacles i concerts dins el marc del Festival. També es contempla en les bases que el festival ha de potenciar els artistes de Tarragona.

Totes les propostes que es presentin al concurs seran valorades per un comitè d'experts format per tres tècnics de l'Ajuntament de Tarragona: Jordi Giramé, tècnic superior de gestió cultural; Anton Baixeras,cap tècnic de cultura, i Sílvia Ferreres, tècnic de gestió cultural.

Més informació al web municipal de l'Ajuntament de Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar