loader
menu

La moció que demana regular els clubs cannàbics de TGN portarà el segell de cinc partits

El Circ dimarts, 19 de gener de 2016

La moció per demanar que es regulin els clubs cannàbics de la ciutat de Tarragona no només portarà el segell de Ciutadans. La presentaran conjuntament els grups d'ERC, CUP, Convergència, Iniciativa per Catalunya-Verds i també C's.

La presentaran conjuntament C's, ERC, CDC, CUP i ICV. El vot d'Unió podria tornar a ser clau

El gest del grup que encapçala Rubén Viñuales, presentant inicialment la moció en solitari, no va agradar massa als partits que també en tenien constància des de feia temps i que, a priori, podrien ajustar-se més al perfil per presentar-la. Tot i que la moció va ser entrada el passat divendres per Ciutadans, finalment s'ha retirat i en el seu lloc se n''ha inclòs una de nova, i ja amb el segell dels partits que també volen que el debat sobre els clubs cannàbics arribi al ple de l'Ajuntament de Tarragona.

Foto: circdetarragona.com

El text, però, en principi serà el mateix que el que proposava la formació que lidera Rubén Viñuales, però hi haurà aportacions d'altres partits durant el moment de la defensa. L'entrada a registre va arribar a darrera hora, gairebé quan el temps s'havia exhaurit (14h). Segons ha pogut El Circ alguns portaveus van signar la moció pels passadissos de l'Ajuntament.

El vot d'Unió, clau

Com ja acostuma a ser habitual, el vot del regidor d'Unió Democràtica, Josep Maria Prats, podria ser decisiu i fer que la moció s'aprovi, o no. L'impulsor real de la moció, l'associació La Rosa Verda, té garantit el suport de C's, ERC, CDC, CUP i ICV, amb els quals obtindria 13 vots, a només 1 de la majoria absoluta. "Em costarà dir-hi sí, però m'esperaré a llegir-la i després en parlaré amb companys d'Unió entesos en temes socials. No és només decisió meva", ha explicat al Circ el regidor democristià.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar