loader
menu

CIUTAT

El Port de TGN estrenarà al febrer el servei de transport de contenidors més ràpid del mercat

El Circ Ciutat dimarts, 19 de gener de 2016

La Naviera Medkon Línies, de nacionalitat turca, ha escollit el Port de Tarragona per a instal·lar la seva base d'operacions a Espanya, a través de la seva agència Medkon Iberia SL, amb el que pretén acostar les empreses i indústria del hinterland (zona d’influència) del Port de Tarragona al mercat turc, essent aquesta una prioritat per al teixit empresarial tarragoní.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

Medkon Línies connecta el Port de Tarragona fins al mercat turc, donant resposta a les exigències de part del sector exportador, i afavorint l'elevat volum d'intercanvi comercial existent amb Turquia.

El nou servei directe a Turquia s'inicia el dia 1 de febrer de 2016, amb un vaixell amb capacitat per a 300 Teu (unitat per mesurar la capacitat dels contenidors) amb un temps de trànsit de 6 dies, i una periodicitat de 10 dies. D'aquesta manera, es converteix amb el servei de contenidors amb el temps de trànsit més ràpid del mercat.

Addicionalment als ports turcs, aquest servei escala també a Bizerte (Tunísia), Misurata (Libya) i Alger (Algèria).

Per a les indústries del hinterland del Port de Tarragona, aquest nou servei contribuirà de manera destacada, no només en la millora de la seva competitivitat, sinó també a una important reducció de les emissions de CO2 per l'estalvi significatiu de la distància recorreguda en el transport terrestre.

El servei està representat a Espanya per Medkon Iberia SL, Castelló Shipping S.A. són els agents oficials de booking i està operat al Port de Tarragona per DP World Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar