loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Dixieland TGN torna a apostar per un festival obert i participatiu

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 20 de gener de 2016

El Festival Internacional de Dixieland 2016 ha rebut 40 propostes i 17 projectes que optaran a formar part del programa d’actes del certamen que es celebrarà a la ciutat entre el 16 i el 20 de març. Les propostes han estat aportada per entitats i locals de la ciutat amb el propòsit d’enriquir i diversificar la programació d’enguany.

Festival Dixieland. foto: Laia Díaz

Festival Dixieland. foto: Laia Díaz

Segons la consellera de Cultura, Begoña Floria “el número de propostes rebudes a la convocatòria oberta demostra la bona acollida que té el festival entre la ciutadania, un festival fet conjuntament cada cop més amb la gent i per a la gent de Tarragona”. Tal i com ja s’ha pogut observar en les dues edicions anteriors en les que l’Àrea de Cultura ha optat per aquest model obert, les propostes rebudes busquen incorporar, a banda de la música, altres disciplines artístiques al festival per tal d’ampliar i millor la qualitat de l’esdeveniment.

A banda de les propostes d'actes, també s’han presentat 17 projectes que opten als ajuts econòmics. Aquestes propostes seran estudiades i valorades avui mateix pel jurat del Festival, format per un representant de l’Escola Municipal de Música, un representant de l’Associació de Músics de Tarragona, un artista representant de l’associació Tarragona Swing, un tècnic municipal del departament de Cultura del mateix Ajuntament així com el director artístic del Festival, Kiko Colmenar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar