loader
menu

Demòcrates per Catalunya arriba al Tarragonès i al Baix Camp

El Circ dijous, 21 de gener de 2016

Fruit de l'escissió d'Unió Democràtica, el passat 15 de gener, a Salou, el partit recentment creat Demòcrates de Catalunya va celebrar una assemblea per escollir els càrrecs territorials del partit de les comarques del Tarragonès i del Baix Camp, tal i com determinen als estatuts generals, aprovats al congrés fundacional de novembre de l'any passat.

Xavier Balsells, portaveu de TGN. Foto: Demòcrates per Catalunya

També es van decidir els portaveus locals i comarcals. Xavier Balsells serà el portaveu de l'agrupació local de Tarragona; per la Selva del Camp, Josep Maria Puig, anterior alcalde de la Selva del Camp; per Reus Carles Prats, diputat al Parlament de Catalunya, i per Salou Martina Fourrier, regidora de l’ajuntament de Salou, i Núria Buira, anterior regidora de l’ajuntament de Salou.

Per comarques, Josep Mercadé, director territorial del Departament de Salut a Tarragona, i Núria Buira van estar escollits per representar, juntament amb Robert Vendrell, a la comarcal al Comitè Regional de la Regió de Tarragona.

També es van escollir com a portaveus a Josep Maria Puig, per la comarca del Baix Camp i Robert Vendrell, que va exercir com a regidor en l’anterior legislatura de l’ajuntament de Tarragona, per la comarca del Tarragonès.

Demòcrates de Catalunya un partit de persones "compromeses amb la llibertat, la fraternitat, la justícia social i l’assoliment de l’estat independent", es va constituir el passat 12 de juliol de 2015 sentint com a propi el llegat polític de la Unió Democràtica de Catalunya dels anys 30.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar