loader
menu

CIUTAT

L'oferta d'oci nocturn de la Part Baixa es reforça amb l'arribada de la sala Premium

Guillem Roqué Ciutat divendres, 22 de gener de 2016

L’obertura de la sala Premium a mitjans de novembre de l’any passat va marcar l’inici d’una nova pàgina a les nits de la Part Baixa. Aquesta aventura empresarial amb regust familiar ha tingut molt bona acollida entre el públic i arriba per sumar-se als esforços sostinguts durant anys pels empresaris de la zona per retornar el llustre i el valor al que durant anys va ser un dels indiscutibles i més importants punts d’atracció de l’oci nocturn tarragoní.

Sala Premium. foto: Marc Calbet

Sala Premium. foto: Marc Calbet

Sala Premium. foto: Marc Calbet

Aurora Paños i Toni Vera, els responsables de la sala Premium. Foto: Sala Premium

Aurora Paños i Toni Vera, els responsables de la sala Premium. Foto: Sala Premium

Els bars i locals de festa de la Part Baixa va beneficiar-se molt dels anys de bonança dels pubs i discoteques del Port Esportiu i es van convertir en la parada prèvia i ineludible de qualsevol nit tarragonina. No obstant, durant els darrers anys s’ha produït una notable davallada d’afluència acompanyada d’una certa percepció de degradació del barri.

Aquest factors, sumats a la deslocalització i dispersió dels locals, ha generat que part del públic s’allunyi d’aquí i es traslladi cap altres indrets de la ciutat com, per exemple, la Part Alta. “Aquí baix hi ha locals molt potents com la Sala Zero o Les Golfes. Hem de posar en valor la Part Baixa, perquè tot i que hi ha molta feina a fer, ofereix molt bones condicions i lloguers molt competitius”, apunta Toni Vera, propietari de la sala, qui, satisfet de l’arrencada del projecte, confia que en els pròxim anys el barri atraurà “nous empresaris que ajudaran a posar-lo en valor tal com ja ha passat abans amb d’altres parts de la ciutat”.

En consonància amb aquesta voluntat de fomentar el creixement del barri, des de la sala han apostat decididament per establir vincles amb el sector de la restauració. “Col·laborem amb diversos restaurants de per aquí on la gent pot aconseguir-hi una polsera amb un petit descompte per consumir a la barra del Premium. Oferir begudes de qualitat en un bon ambient és una manera de completar l’experiència gastronòmica d’una vetllada”.

Igualment, des del primer moment aposten fer obrir-se a tots els col·lectius que ho desitgin i participaran activament en la programació del Carnaval d’enguany amb dos actes, la festa gay-friendly del col·lectiu Kuki, i amb la sorprenent i una mica bizarra festa del Circus Freak Carnival, i també volen integrar-se en la programació del Festival Internacional Dixieland.

Un altres dels propòsits fixats per la jove parella impulsora de la sala és “completar el circuit de concerts i l’oferta de música en viu, responent a la necessitat cultural de sales que hi ha a la ciutat”. De fet, aquesta divendres 22 enceten la programació de concerts de petit formant amb l’actuació dels reusencs Doble Rombos que donaran el tret de sortida a la nit amb la seva aposta pel blues i el rock.

Premium, situat al carrer Rebolledo, ocupa l’espai d’un dels locals més emblemàtics de la ciutat, l’antiga Vaqueria, local que va tancar les portes de forma definitiva el juliol del 2014.

Una opció pels que la volen fer llarga

Un dels reclams més importants de la nova sala és l’hora de tancament que, divendres i dissabte, roman oberta fins les 6 del matí, una opció a tenir molt en compte per tots aquells que no volen anar a dormir. L’horari ampli es suma a una selecció musical treballada amb una clara aposta per la música electrònica, així com a una cocteleria cuidada i a preus raonables.

El local és molt actiu a les xarxes socials, i a la seva pàgina de Facebook hi podeu trobar informació dels propers esdeveniments i repassar els reculls fotogràfics que comparteixen de cada nit. L'aposta per un vistós photocall els hi ha assegurat una bona visualització a la xarxa a través dels hashtags #premiumtgn i #bepremium.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar