loader
menu

CIUTAT

La Química de TGN s'alia amb la de Huelva

El Circ Ciutat divendres, 22 de gener de 2016

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) ha compartit dues jornades de treball amb l’Associación de Industrias Químicas, Básicas y Energéticas de Huelva (AIQBE) durant les quals han enfortit els lligams que les vinculen a través de la posada en comú. La delegació de la sectorial química andalusa ha tingut l’oportunitat de visitar la ciutat i de conèixer de primera mà la feina que es fa a Tarragona, així com d’exposar la que ve realitzant a Huelva. Ambdues entitats han valorat molt positivament la trobada i asseguren que obrirà noves vies de col·laboració entres les dues sectorials.

Jornada de treball compartida per les dues sectorials químiques. foto: AEQT

Jornada de treball compartida per les dues sectorials químiques. foto: AEQT

Els representats de l’AIQBE de Huelva, associació que representa i vetlla pels interessos del sector al seu territori, tal com ho fa l’AEQT al Camp de Tarragona, van arribar ahir a la ciutat i van fer una primera aproximació al pol químic tarragoní, mitjançant una primera trobada institucional, on van assistir-hi el president de l’AEQT, Jesús Loma-Ossorio; la Directora General, Teresa Pallarès; i el representant de Cepsa Tarragona a la Junta de l’AEQT, José Luis Jiménez.

En la segona jornada, la sectorial andalusa ha estat rebuda a la sèu de l’AEQT pel seu vicepresident, Javier Sancho; i pel president de la Comissió de Comunicació, Marc Fargas. Ambdós , i acompanyats per la direcció i l’equip de l’Associació, han explicat l’organització interna de l’entitat i com s’estructura el treball comú del sector al Camp de Tarragona. Els membres d’AEQT i AIQBE han visitat l’edifici de l’Autoritat Portuària on han estat rebuts pel president del Port de Tarragona, Josep Andreu; i una representació del seu equip directiu. El president de l’APT ha fet una presentació del Port.

Els visitants han pogut fer una aproximació al terreny en una visita en barca que els ha portat per les instal·lacions portuàries i els ha donat una vista perimetral des del mar del que representa el polígon químic sud que ha posat el punt i final de la trobada.

La delegació de l’AIQBE ha estat formada pel president de l’associació, Miguel Palacios; el gerent, Rafael Eugenio Romero; els directors de Cepsa Química i Refinería, Agustín Bonilla i José Antonio Agüer; i l’economista de la Universitat de Sevilla, Rafael Salgueiro.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar