loader
menu

CIUTAT

Els veïns del centre aposten perquè l'edifici del Banc d'Espanya s'obri a la ciutadania

El Circ Ciutat divendres, 22 de gener de 2016

En ple debat sobre el futur de l’edifici del Banc d’Espanya, l’Associació de Veïns Tarragona Centre insisteix en la seva demanda sostinguda de destinar l’espai, o al menys part d’ell, a equipaments destinats als ciutadans com, per exemple, un centre cívic. Les propostes fetes per l’associació són el fruit dels debats mantinguts en diverses assembles realitzades amb el veïnat, reflex d’una preocupació i un profund interès per la reutilització d’un edifici que veuen ple de possibilitats.

Edifici del Banc d'Espanya. foto: circdetarragona.com

Els veïns consideren que la zona centre no disposa de suficients equipaments ciutadans i defensen que el Banc d’Espanya, que porta ja més de 8 anys desocupat, seria una molt bona opció per suplir aquestes mancances. Algunes de les propostes que contemplen són que aculli una petita biblioteca i sala de lectura de premsa, sales polivalents per activitats recreatives o de formació, una aula d’informàtica, sala d’actes o una ludoteca. “La nostra demanda és que l’edifici del Banc d’Espanya sigui un edifici viu i utilitzat, que respongui a necessitats reals de la ciutadania de Tarragona i del que tots en podem gaudir”, afirma un comunicat fet públic per l’AV.

L’associació es va reunir amb els grups municipals durant el mes de juliol del 2015 i es va encarregar de traslladar-los el seu ferm interès per convertir l’edifici en un espai obert a la ciutadania.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar