loader
menu

CIUTAT

Tarragona llueix el seu encant patrimonial a Fitur

El Circ Ciutat divendres, 22 de gener de 2016

Tarragona s’ha promocionat amb el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat. Ho ha fet en el marc de la Fira Fitur de Madrid, on han presentat una sèrie d’accions pel 2016.

Foto: Ajuntament de Tarragona

D’una banda s’ha signat un conveni de col·laboració amb Paradors; s’ha presentat un Pla d’Acció amb Turespaña i en el marc de l’accessibilitat, l’ens comptarà amb una web nova i una aplicació per a telèfons mòbils; per tal de fer arribar el Patrimoni i el que ofereix aquest grup principalment a les persones amb Discapacitat.

L'acord que han signat les quinze ciutats vol abordar la necessitat de treballar en comú amb l’empresa d’hostaleria que promou els Paradors per tal de continuar en les accions conjuntes de foment del turisme cultural; com ara els viatges promocionals, els paquets turístics per tal de promoure’n la comercialització dels establiments de la xarxa de Paradors en ciutats que són Patrimoni i així mateix dels seus principals productes turístics i culturals, de forma recíproca.

Pel que fa al Pla d’Acció amb Turespaña, a banda de compartir un mateix estand les quinze ciutats i fer promoció tan conjunta com per separat en la fira que s’està esdevenint aquests dies a Madrid, l’objectiu d’aquest pla per l’any que comença és la realització conjunta i coordinada d’accions de màrqueting a l’entorn de la marca Ciutats Patrimoni per a la incursió a mercats internacionals, millorant l’eficàcia i la rentabilitat de les promocions que realitzen.

Així mateix també s’ha anunciat una nova Ruta de les Ciutats Patrimoni. Aquesta promoció consisteix en un concurs obert al públic assitent a FITUR, per recórrer els estands de les quinze ciutats dins la fira i demanar als tècnics que l’atenen que marquin un segell acreditatiu de la visita. Així entraran en un sorteig d’una abonament per a tres pernoctacions a utilitzar durant tot l’any en un dels Paradors de les Ciutats Patrimoni que en tinguin; a banda de regals, entrades a monuments i visites guiades, entre d’altres.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d'Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l'any 1993 amb l'objectiu d’actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni històric i cultural de les 15 ciutats que el componen i així promocionar l'oferta turística dels seus destins en els mercats nacionals i internacionals. Integren el Grup les ciutats espanyoles els conjunts històrics han estat inclosos per la UNESCO a la Llista del Patrimoni Mundial: Alcalá d'Henares, Ávila, Baeza , Cáceres , Córdoba , Cuenca , Eivissa, Mérida , Salamanca , San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostela, Segovia, Tarragona, Toledo i Úbeda.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar