loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Colla Jove de TGN engega un nou projecte

El Circ Cultura i patrimoni diumenge, 24 de gener de 2016

La Colla Jove Xiquets de Tarragona renova l'equip tècnic i la junta directiva per a les dues properes temporades. Aleix Bordas agafa el relleu de Carles Ribas com a cap de colla, i a la junta, Xavier Sentís substitueix Sergi de los Rios com a president.

D'esquerra a dreta, Adrià Calvet, Tomàs Sampietro, Dani Milà, Aleix Bordas, Biel Altès, Xavier Sentís i Ginebra Fort. Foto: Colla Jove

Després que en l’assemblea extraordinària del desembre no es presentés cap candidatura per substituir la Junta i la Tècnica de les dues temporades anteriors, el passat dissabte dia 23 es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària de la colla al local del Cós del Bou.

En aquesta ocasió, només es va presentar una sola candidatura que va resultar guanyadora.

La candidatura aglutina una vuitantena de persones dividides en nombrosos equips de treball. D’entre totes les novetats d’enguany, destaca la creació de l’Àrea de Dinamització, que neix amb l’objectiu d’enfortir la presència i els vincles de la Colla Jove a la ciutat de Tarragona així com cohesionar encara més l’entitat.

Tècnica

Cap de Colla: Aleix Bordas

Adjunt a cap de Colla: Adrià Calvet

Cap de Pinyes: Biel Altès

Cap de Canalla: Ginebra Fort

Equip tècnic: Tomàs Sampietro

Junta

President: Xavier Sentís

Vicepresident: Dani Milà

Secretària: Marta Cascon

Tresorer: Xavi Socias

Comunicació: Joan Albert Besora

Dinamització: Jordi Alasà i Mònica Rius

Relacions institucionals: Jordi Crespo i Jordi Grau

Els nous perfils

Aleix Bordas. Nascut el 26 de setembre de 1978, amb camisa de la colla des del 1996. Llicenciat en INEF, sempre ha estat molt relacionat amb l'esport tarragoní. Actualment és Preparador Físic de l’equip Sènior femení A del nou projecte TarragonaFemBàsquet i professor d'educació física a l'escola Dominiques. Ha estat en diferents equips tècnics amb Albert Grau i Joan Ramon Ocaña; i més actualment cap de canalla durant 3 anys amb Jordi Crespo, i adjunt al cap de colla 3 anys més amb Jordi Sentís.

Xavier Sentís.

Nascut el 20 d'agost del 1974, membre de la colla des de 1981. És enginyer agrònom i actualment treballa de Promotor de producte en el Sector Dental. És fill de Jordi Sentís -ex president de la colla i cofundador de l'Associació d'Amics de la Colla Jove- i germà de Jordi Sentís, ex cap de colla de la Jove de Tarragona. Va estar vinculat a diferents equips de canalla en les etapes de Ventura, Ocaña, Crespo i Jordi Sentís i va ser vocal de Canalla en la junta presidida per Joan Olivan.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar