loader
menu

Ciutadans i PP estrenen regidora a Tarragona

El Circ dilluns, 25 de gener de 2016

El grup municipal del Partit Popular a l'Ajuntament ha estrenat nova regidora: Maria Isabel Negueruela, que substitueix Jordi Roca. Negueruela, número 5 de la llista a les darreres municipals, ha ocupat ja el seient junt amb els tres companys de grup: José Luis Martín, Immaculada Rodríguez i el portaveu, Alejandro Fernández.

Beatriz Pérez, nova regidora de C's a TGN. Foto: Ciutadans TGN

D'esquerra a dreta, Maribel Negueruela, José Luis Martín, Immaculada Rodríguez i Alejandro Fernández. Foto: @pptarragona

D'altra banda, al grup de Ciutadans també hi haurà un relleu. La diputada i regidora Lorena Roldán ha anunciat la seva renuncia al acta de regidora al ple municipal. “A Ciutadans entenem que l'acumulació de càrrecs públics no ens permet dedicar-nos com cal a les nostres responsabilitats com a regidors”, ha afirmat Roldán i ha explicat que deixa les responsabilitats municipals “en aplicació de la incompatibilitat de càrrecs que estableixen els Estatuts del partit”.

La renuncia de Roldán s’ha fet efectiva durant el ple del dilluns 25 de gener. La regidora que la substituirà, Beatriz Pérez-Velasco, pendrà possessió del càrrec en els pròxims dies.

Beatriz Pérez Velasco va néixer a Tarragona l’any 1979. Porta més de 10 anys exercint com a assessora d’inversió i finançament per a particulars i pymes. Està especialitzada en fusió i adquisició d’empreses. Ha cursat també un màster executiu en direcció de marketing a la Escola de Alta Direcció i Administració (EADA) de Barcelona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar