loader
menu

CIUTAT

Una trentena de joves emprenedors es beneficiaran de l'impuls del projecte YUZZ

El Circ Ciutat dimarts, 26 de gener de 2016

Es posa en marxa la VII edició de Yuzz “Joves amb idees”, que compta amb la participació de 27 joves emprenedors seleccionats per desenvolupar la seva idea de negoci. El projecte, impulsat per l’Ajuntament de Tarragona i la Universitat Rovira i Virgili, ofereix formació i assessorament per elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica durant cinc mesos. Als emprenedors se’ls hi ofereix un espai per treballar, formació gratuïta i tutorització personalitzada.

Participants del projecte YUZZ. Foto: Ajuntament de TGN

A més de desenvolupar la seva idea de negoci, tots els emprenedors del programa Yuzz tindran l’oportunitat de presentar el seu projecte a nivell d’Estat i els millors seran premiats amb un viatge a Silicon Valley per assistir al Fòrum Impulsa i, a la tornada, optar a finançament per posar en marxa el seu negoci.

En les sis edicions anteriors s’han creat més de 500 empreses i en el darrer any hi han participat 600 emprenedors amb 378 projectes a 42 centres YUZZ repartits per tot l’Estat.

L’Ajuntament juntament amb més de 40 entitats locals públiques i privades fan possible que el Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE), amb el mecenatge del Banc Santander, desenvolupi el programa amb centres de formació propis a cada municipi. A la nostra ciutat, el centre està ubicat a la seu de Tarragona Impulsa (edifici de la Tabacalera).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar