loader
menu

CIUTAT

La construcció de pisos socials al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil començaran abans de l'estiu

El Circ Ciutat dimecres, 27 de gener de 2016

L'Ajuntament de TGN i CaixaBank han signat un acord de finançament destinat a la construcció d’una trentena d’habitatges al solar on s’ubica l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona, entre els carrers López Peláez i Josepa Massanes. Es preveu que l’execució del projecte, que comptarà amb uns 4,3 milions d’euros, comenci abans de l’estiu.

Antiga caserna de la Guàrdia Civil. foto: circdetarragona.com

El projecte del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes preveu la construcció de 30 habitatges d’entre 55 i 87 m2 útils, 2 locals, 31 trasters i 31 places d’aparcament. Amb aquesta operació, CaixaBank facilita l’inici de les obres d’una promoció al bell mig de la ciutat que donarà resposta a la demanda d’habitatge existent al centre del municipi. El conseller de Territori i president del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), Josep Maria Milà, i el director de Negoci Immobiliari de CaixaBank a Catalunya, Josep Casas, han estat els encarregats de signar l’acord.

El conseller Milà ha afirmat que “la signatura d’aquesta operació permetrà l’accés a l’habitatge de qualitat a preus assequibles al centre de la ciutat”, i el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, ha destacat que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb Tarragona i amb les necessitats d’habitatge dels ciutadans”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar