loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La construcció de pisos socials al solar de l'antiga caserna de la Guàrdia Civil començaran abans de l'estiu

El Circ Ciutat > Mobilitat dimecres, 27 de gener de 2016

L'Ajuntament de TGN i CaixaBank han signat un acord de finançament destinat a la construcció d’una trentena d’habitatges al solar on s’ubica l’antiga caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona, entre els carrers López Peláez i Josepa Massanes. Es preveu que l’execució del projecte, que comptarà amb uns 4,3 milions d’euros, comenci abans de l’estiu.

Antiga caserna de la Guàrdia Civil. foto: circdetarragona.com

El projecte del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes preveu la construcció de 30 habitatges d’entre 55 i 87 m2 útils, 2 locals, 31 trasters i 31 places d’aparcament. Amb aquesta operació, CaixaBank facilita l’inici de les obres d’una promoció al bell mig de la ciutat que donarà resposta a la demanda d’habitatge existent al centre del municipi. El conseller de Territori i president del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), Josep Maria Milà, i el director de Negoci Immobiliari de CaixaBank a Catalunya, Josep Casas, han estat els encarregats de signar l’acord.

El conseller Milà ha afirmat que “la signatura d’aquesta operació permetrà l’accés a l’habitatge de qualitat a preus assequibles al centre de la ciutat”, i el director d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, ha destacat que “l’operació demostra el compromís de l’entitat financera amb Tarragona i amb les necessitats d’habitatge dels ciutadans”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar