loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El violoncel·lista Asier Polo actuarà al Teatre Tarragona junt amb l'orquestra Camera Musicae

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 28 de gener de 2016

L’Orquestra Camera Musicae de Tarragona celebra el segon concert de la seva temporada musical i els deu anys de la seva formació amb la participació del brillant músic Asier Polo. El destre intèrpret ha estat convidat per executar un dels concerts per a violoncel i orquestra més interessants del segle XX: el concert d’Edward Elgar. La cita és demà divendres 29 de gener a les 21h al Teatre Tarragona i el preu de l’entrada és de 15€.

Polo és el convidat de la Camera Musicae al Teatre Tarragona

El concert, dirigit pel titular de la formació, Tomàs Grau, es completarà amb la bellíssima partitura de Robert Schumann Renana, Simfonia núm. 3, op. 97. Per celebrar la seva primera dècada, està prevista una programació que continuarà al llarg de l’any amb d’altres propostes; com és la del concert especial d’aniversari que se celebrarà el dissabte 5 de març també al Teatre i que comptarà amb més de 60 músics i 60 cantaires dalt l’escenari, les dues veus solistes a càrrec de Núria Rial o el bartíon Àngel Òdena; que interpretaran el Rèquiem de Gabriel Fauré el dissabte 5 de març. Aquest esdeveniment serà alhora l’espectacle inaugural de la nova Temporada de Teatres març-juny 2016. Les entrades per aquest concert es posaran a la venda a partir del 24 de febrer (25€) i més endavant ja s’anunciarà la resta de la programació.

Polo es va formar a l'Escola Reina Sofia de Madrid i l'Acadèmia de Música de Basilea, i va assistir a cursos de perfeccionament amb el reputat Mstislav Rostropóvitx. Ha tocat en els festivals i sales de concerts més prestigiosos del món.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar