loader
menu

'Abans de tres mesos, o acord de govern o de governabilitat'

Sergi Casado dijous, 28 de gener de 2016

El format de la conferència organitzada pel Col·legi de Periodistes ha estat diferent de la d'anys anteriors. La intervenció de Ballesteros ha durat poc més de mitja hora i no s'ha projectat cap power point al darrere.

Foto: circdetarragona.com

En acabar, l'alcalde tarragoní ha estat entrevistat a tres bandes pels periodistes Xavier Abelló, director del Canal TAC 12, i per la presidenta del Col·legi, Sara Sans, i pel també col·legiat Ricard Lahoz. Preguntat per un possible pacte de govern a l'Ajuntament, Ballesteros ha evitat donar per fet l'entesa amb PP i Unió, però sí ha albirat un escenari pròxim de pacte: "Ja ho he dit, en tres mesos, o acord de govern, o de governabilitat".

L'alcalde socialista ha admès tenir més sintonia i complicitat amb els populars i amb el regidor democristià, i "amb Convergència ja veurem". Fins aquí els possibles companys de viatge de l'equip de govern socialista, segons l'alcalde. De la resta de partits, ha deixat entreveure que s'hi sent més allunyat, en especial de la CUP, als qui ha retret el seu paper en tot l'assumpte d'Inipro. "No m'ha agradat la seva posició perquè la justícia ha de treballar amb objectivitat".

Preguntat per una possible inèrcia conservadora amb el pas del temps, Ballesteros ha tirat pilotes fora: "No em sento més conservador, però tampoc sóc més rebel". A 18 mesos dels Jocs, l'alcalde s'ha mostrat "optimista objectiu" perquè ha destacat l'obra que ara s'està duent a terme al complex Sant Jordi i ha assegurat que "l'Estat complirà amb els seus compromisos".

El patrocini privat ja és una altra història. Ballesteros ha reconegut que van un pèl justos de temps: "Anem lents, però segons les previsions encara estem 'on time'.

Interpel·lat pel futur de l'edifici del Banc d'Espanya, el batlle tarragoní ha tornat a defensar el projecte del Museu de la Química, però tenint en compte que ara no té la majoria, ha estès la mà a la resta de partits per mirar de trobar-hi un ús adequat. El mateix amb el pàrquing Jaume I.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar