loader
menu

CIUTAT

L'1 de febrer entrenen en vigor les noves tarifes de l'EMT

El Circ Ciutat divendres, 29 de gener de 2016

El proper dilluns, encetem el segon mes de l’any i es comencen a aplicar les noves tarifes de l’Empresa Municipal de Transports (EMT) de Tarragona. L’ajustament dels preus es traduirà amb un increment del 2,6% en la tarifa, però no afectarà al preu dels abonaments més utilitzats, que engloba el 54% dels usuaris, així com tampoc canviarà les condicions de bitllet gratuït.

Foto: Guillem Roqué

L’augment de la tarifa es tradueix, de mitjana, en una pujada de 2 cèntims el viatge. El bitllet senzill passarà de 1,45 a 1,50€, però la T Tarraco passarà de 41 a 41,50€. La T Jove no variarà, seguint els criteris de suport al bitllet social de l’EMT.

A partir del dilluns, els usuaris disposen de dos mesos per esgotar els títols amb l’antiga tarifa. L’1 d’abril, doncs, ja no seran vàlids els abonaments i targetes adquirits amb el preu anterior.

L’EMT recorda que, després de mantenir les mateixes tarifes els darrers dos anys, la revisió del preu d’enguany ve marcada pel Pla d’Ajust iniciat l’any 2012 i l’augment de l’IPC.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar