loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Innovació i tradició en el primer cap de setmana de Carnaval

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 29 de gener de 2016

Per començar a caldejar els ànims i preparar l’arribada a la ciutat del 35è Rei Carnestoltes i la Concubina XXII, arrenca aquest dissabte 30 de gener la programació del Carnaval 2016 que enguany s’allargarà durant 11 dies.

Una comparsa ja va fer paròdia dels Jocs l'any 2015. Foto: circdetarragona.com

El cap de setmana presenta un seguit de propostes ben innovadores, però també alguns dels actes més tradicionals. El dissabte engegarà amb Entrenem-nos, un conjunt d´activitats satíriques proposades per El Feriante, que giren entorn als Jocs del Mediterrani 2017, i al vespre amb l’actuació de Jofre Borràs i Miquel Malirach que formen el duet Mali Vanili i actuaran al Magatzem. El primer diumenge de Carnaval, el protagonista serà el Xarró, amb el tast d’aquest menjar tan popular organitzat pel Casal Popular la Sageta de Foc.

Durant la setmana es podrà gaudir de més espectacles i actes innovadors, així com també dels més tradicionals i coneguts. Els més destacats sens dubte arribaran el cap de setmana següent, quan es celebraran les rues d’Artesania i Lluiment de les comparses que enguany participen al Carnaval de Tarragona, que se celebraran els dies 6 i 7 de febrer respectivament.

Consulta tota la programació del Carnaval de Tarragona 2016 al circdelacultura.com.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar