loader
menu

CIUTAT

El llegat dels Jocs del 2017, a través de la mirada d'alumnes de secundària

El Circ Ciutat divendres, 29 de gener de 2016

El Col·legi Cor de Maria de Valls, un dels centres guanyadors del concurs de secundària del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 sobre el llegat dels Jocs Mediterranis, ha presentat les seves tres propostes en matèria de medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia. Alumnes i professors han exposat els seus treballs a membres de l’equip de Tarragona 2017 i de la Taula Estratègica pel llegat dels Jocs, impulsada des de Tarragona Impulsa. La trobada ha tingut lloc a les oficines dels Jocs Mediterranis a Marina Port Tarraco.

Col·legi Cor de Maria de Valls. foto: Tarragona 2017

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia) han estat seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica. A partir d’ara s’iniciarà un procés de definició de les necessitats de cada proposta i s’oferirà assessorament als centres educatius per part de Tarragona Impulsa i els Jocs Mediterranis. Cal recordar que l’altre centre educatiu guanyador del concurs de secundària sobre el llegat dels Jocs va ser l‘Institut El Morell, que presentarà properament les seves propostes seleccionades.

Concurs vinculat a la Taula Estratègica del llegat dels Jocs

Aquesta nova activitat del Projecte Educatiu neix de la Taula estratègica per la dinamització econòmica i la reactivació de l’ocupació mitjançant les oportunitats generades pel llegat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, una iniciativa promoguda des de l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa i amb la col·laboració de la Fundació Tarragona 2017. El projecte està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu en el marc d’un Programa Operatiu de l’objectiu d’Inversió en Creixement i Ocupació dels FSE, per al període 2014-2020.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar