loader
menu

CIUTAT

Tarragona ja té una dotzena de nous 'mestres' del sushi

El Circ Ciutat divendres, 29 de gener de 2016

L’Espai Multifuncional de Grup Serviesport, ubicat a les cuines de l'antic hotel Royal Tarraco, ha estat l’escenari d’un curs de cuina japonesa específic de Sushi. Una dotzena d’alumnes han pogut aprendre a preparar l’arròs autèntic per a fer sushi (anomenat sumeshi) i han elaborat diferents tipus de sushi (niguiris, makis, temaris...) de forma individual, sempre guiats per les indicacions de la xef.

Foto: Serviesport

Un cop acabada la classe, els alumnes han degustat les seves creacions i han avaluat, juntament amb la professora, el resultat de les seves creacions.

La sessió ha estat impartida per la professora nativa Akane Nishibe, especialista en cuina tradicional i rebosteria japoneses.

Aquest curs s’engloba dins el programa anual que proposa Grup Serviesport de “Cursos per a vides més saludables”. Ofereix un ampli ventall de cursos de cuina i fitness que s’aniran realitzant al llarg de tot l’any i que es poden consultar al web www.serviesport.com.

Els cursos de cuina estan dirigits a aficionats i amants de la cuina que volen aprendre o perfeccionar la seva tècnica i així poder elaborar plats més sorprenents. En canvi, els cursos de fitness estan pensats per a aficionats i/o professionals del fitness que busquen especialitzar-se professionalment en alguna disciplina.

Aquesta proposta de formació en cuina i fitness arriba després que Serviesport porti més de 7 anys dedicat a la formació d’aquests sectors, essent una empresa referent en aquest sentit. A més a més d’estar reconegut pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Els cursos es realitzen a l’Espai Multifuncional de Grup Serviesport, situat al c. Arcades, s/n, ubicades a les cuines de l’antic hotel Royal Tarraco. El lloc compta amb 5 aules de formació degudament equipades, una cuina industrial i un espai de showcooking per als tallers.

Grup Serviesport és una empresa tarragonina amb més de 12 anys de trajectòria totalment consolidada a la província de Tarragona. És una unió d’empreses dedicades a la gestió d’equipaments públics, la prestació de serveis de l’esport, el lleure i l’educació i la formació de persones.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar