loader
menu

CIUTAT

Un projecte que tornarà a donar vida al Port Esportiu de TGN

Sergi Casado Ciutat dissabte, 30 de gener de 2016

Un Port Esportiu modern, vinculat al mar i als esports i activitats nàutiques, obert a les noves tendències, a la moda, a la cultura, al comerç, a la gastronomia, al relax i sobretot obert a Tarragona.

La proposta del Fons d'inversió MSS preveu una inversió d'entre 3 i 4 milions d'euros en els propers vuit anys. Es crearan més de 150 llocs de feina, entre directes i indirectes, i es culminarà l'any 2025 amb un hotel de luxe al costat del Miracle

Aquesta és la transformació que faria l'actual recinte en els propers anys si tira endavant el projecte de revitalització presentat pel Fons d'Inversió MSS Real State, que opta a aconseguir la majoria d'accions de la societat Nàutic Tarragona SA.

Fotos: MSS Real State

Fotos: MSS Real State

Fotos: MSS Real State

Fotos: MSS Real State

Fotos: MSS Real State

Fotos: MSS Real State

Fotos: MSS Real State

El projecte de MSS preveu una inversió mínima de 2,5 milions d'euros d'aquí al 2024, amb uns 150 nous llocs de treball, entre directes i indirectes. La reconversió del port esportiu s'executaria en tres fases:

1a (2016-2018)

Durant aquest període la passarel·la entre el Balcó i el Miracle hauria de quedar enllestida, ja que els terminis apunten cap a l'estiu de 2017. L'objectiu de MSS és que el Port Esportiu recuperi el contacte amb Tarragona i per això es crearan nous espais per a la ciutat.

El projecte, presentat des de novembre a tots els accionistes de Nàutic TGN SA, contempla que el Port Esportiu també esdevingui un punt de trobada, i que allí s'hi ofereix un gran ventall de possibilitats: moda, disseny, oci esportiu, galeries d'art, espais de co-working...

2a (2018-2020)

S'ubicaran tallers nàutics i així es permetrà la construcció d'embarcacions. També s'ampliarà el dic de contenció, es guanyaran 4.000 m2 de port sec i el projecte d'MSS també contempla un varadero de 8 metres de llarg per 5 m d'ample.

3a (2020-2025)

Un hotel de 5 estrelles "sota una marca de reconegut prestigi, i a poder ser americana, que són els que realment creen destins". L'allotjament de luxe, el primer que podria tenir Tarragona, posarà la cirereta al projecte que MSS presenta per a revitalitzar el Port esportiu.

Més de 200 habitacions, amb spa, centre de convencions, un auditori i el nou concepte de "Platja-Spa", mòduls flotants al mar. L'hotel és, doncs, la pedra angular de tot el projecte del grup que es proposa adquirir la majoria accionarial de Nàutic TGN.

El Grup Rosell, al capdavant de MSS

Qui defensa el projecte és el delegat de MSS Real State a Catalunya i al Principat d'Andorra, l'empresari tarragoní Íñigo Rosell. "Amb el nostre projecte Tarragona tornarà a mirar cap al mar, com ja ho fa Barcelona, i el Port Esportiu, que ara està en decadència, recuperarà l'alè. Li crearem vida", ha explica Rosell al Circ.

Està confiat i esperançat que "Tarragona pugui obrir els ulls" i sàpiga que "nosaltres sí que tenim un projecte". De moment, ja han fixat dia i hora per la compra d'accions tall i com manen els estatuts, de jesus martin i hormipresa. Rosell considera que "ha arribat el nostre temps".

MSS aportarà inicialment 2,5 milions d'euros, tot i que el mateix Rossell ha apuntat que l'aportació podria arribar fins als 4 milions d'euros. Rosell defensa el seu projecte perquè permetrà crear un nou pol d'atracció turística al voltant no només del Port Esportiu, sinó també del Port de Tarragona.

Rosell ja ha iniciat converses amb Marina Port Tarraco.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar