loader
menu

CIUTAT

Un assessor esportiu de l'NBA impartirà un Seminari 2017 sobre lesions esportives

El Circ Ciutat dilluns, 01 de febrer de 2016

L’assessor esportiu dels Memphis Grizzlies i actual preparador físic de la selecció espanyola, Toni Caparrós; juntament amb el professor i assessor esportiu en preparació física, Javier Peña, impartiran a Tarragona un nou Seminari 2017. Amb el títol “Prevenció i readaptació de lesions esportives”, la xerrada serà gratuïta i oberta al públic, i tindrà lloc el proper dimecres 3 de febrer a les18 hores a la sala d’actes dels Serveis Territorials a Tarragona del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya (c/ Major, 14, Tarragona).

Toni Caparrós, amb samarreta vermella, celebrant l?Eurobàsquet amb la selecció espanyola. foto: Alberto Nevado / FEB

Cartell del seminari

L’objectiu del seminari és dotar l’alumnat d’eines pràctiques per prevenir lesions atenent a les característiques de cada esport i oferir conceptes fonamentals per als tècnics per a programar la tornada a la competició dels i les esportistes. Toni Caparrós i Javier Peña tractaran temes com l‘epidemiologia de l’esport, els factors de risc, els protocols de prevenció, la recerca sobre la prevenció de lesions en l’esport, la programació de la tornada a la competició o les pautes fonamentals a la readaptació de lesions musculars i articulars, entre altres.

Seminaris2017

La xerrada s’emmarca en la campanya Seminaris 2017, promoguda pel departament d’Esports dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 que pretén facilitar i apropar la formació a tècnics i esportistes del territori per millorar les competències de les persones vinculades a l’esport. Des de novembre de 2014, Tarragona 2017 ha organitzat nou seminaris de temàtiques diverses com ara la mediació esportiva, la preparació física, els secrets de la flexibilitat o com s’enfoca una concentració de seleccions.

Cal confirmar l’assistència al seminari en el següent enllaç: http://bit.ly/1P8CcAU


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar