loader
menu

CIUTAT

En marxa la nova línea regular de contenidors entre el Port de TGN i Turquia

El Circ Ciutat dilluns, 01 de febrer de 2016

La nova línea regular de contenidors de la naviliera Medkon Lines, que uneix el Port de Tarragona amb Turquia, ja està en marxa. Aquest matí ha atracat a les instal·lacions de DP World Tarragona el vaixell Medkon Izmir, l'encarregat de fer el servei.

Foto: Autoritat Portuària de Tarragona

Aquest nou servei regular de contenidors té un temps de trànsit de 6 dies i una periodicitat de 10 dies, amb el que serà el servei de contenidors amb el temps de trànsit més ràpid del mercat. A Turquia, aquest servei fa escala al port d’Istanbul, Izmir i Gebze. Addicionalment als ports turcs, aquest servei també fa escala a Bizerte (Tunis), Misurata (Líbia) i Argel (Algèria).

El Medkon Izmir ha atracat al moll d’Andalusia del Port de Tarragona procedent d’Algèria. El vaixell té una eslora de 100,8 metres, una màniga de 20,2 metres y un calat de 8,21 metres. A les instal·lacions de DP World Tarragona ha descarregat, i ha carregat un total de 150 Teus (contenidors de 20 peus) que s’exportaran al mercat turc.

El servei està representat a l'Estat espanyol per Medkon Iberia, SL. Castelló Shipping SA són els agents oficials de booking i el vaixell està operat al Port de Tarragona per DP World Tarragona.

La naviliera Medkon Lines connecta el Port de Tarragona al mercat turc, donant resposta a les exigències per part del sector exportador del territori, i d’aquesta manera s’afavoreix l’elevat volum d’intercanvi comercial existent amb Turquia. Medkon Lines ha escollit el Port de Tarragona per a instal·lar la seva base d’operacions a Espanya amb l’objectiu d’apropar el teixit empresarial i industrial del hinterland del Port al mercat turc.

La directora Comercial i de Desenvolupament de Negoci del Port de Tarragona, Genoveva Climent ha entregat una mètopa al capità del vaixell en un acte que ha comptat també amb la presència de Nejat Olcay, director de Medkon Iberia, Jose Luís Romero, responsable d’Operacions de DP World Tarragona i Lorena Aliaga del departament comercial de DP World Tarragona.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar