loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Fre al projecte d'exportació de Tàrraco Viva

El Circ Cultura dimarts, 12 de març de 2013

El Festival @Tàrraco Viva ha quedat fora de la convocatòria dels ajuts per a projectes europeus a la Conca Mediterrània, segons ha informat la regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament. La tinent d’alcalde Carme Crespo ha explicat, en conèixer la deliberació, que “la convocatòria europea ha tingut un autèntic allau de projectes presentats, més de 5.000, i que aquesta podria ser molt probablement la causa de la desestimació”.

Una imatge de la lluita de gladiadors. / dtlux.com

Tot i això, Crespo ha anunciat que “enguany seguirem insistint i treballant per aquest projecte tan il·lusionant i interessant i es mantindran, a més, diferents reunions amb les institucions i ciutats implicades en aquesta iniciativa, com són la Soprintendenza Archeologica de Roma, l’Agencia Nacional pel desenvolupament del Patrimoni i la Promoció Cultural (Tunísia) i l’Ajuntament de Baalbek (Líban) per, entre la feina de tots, poder-lo tornar a presentar en següents convocatòries”. La primera iniciativa al respecte, serà convidar als responsables de Roma, Tuníssia i Líban a venir durant el festival Tarraco Viva d’enguany, per elaborar la nova petició.

Malgrat que la confirmació oficial de la negativa ha arribat en els darrers dies, tal com va avançar El Circ, des de l'àrea de Patrimoni del consistori ja s'entreveia, des de feia mesos, que el projecte presentat pel festival tarragoní no entraria en la convocatòria.

L'edició d'enguany de Tàrraco Viva se celebrarà del 16 al 26 de maig.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar