loader
menu

Ballesteros: 'L'acord també es basa en la confiança personal, i d'aquests, me'n refio'

El Circ dimarts, 02 de febrer de 2016

L'alcalde Ballesteros ja torna a estar alleugerit. L'acord de govern que ha signat avui amb el Partit Popular i Unió garanteix l'estabilitat que tant desitjava el màxim responsable municipal des del passat 24 de maig.

El PSC, PP i Unió signen l'acord de govern "Tarragona és futur", el nou full de ruta per a la ciutat fins el 2019

La sala noble de la Casa Canals ha estat l'escenari de l'acte en què Ballesteros, Alejandro Fernández i Josep Maria Prats han signat conjuntament l'acord "Tarragona és futur", el nou full de ruta del reforçat equip de govern tarragoní fins el 2019. "No és un pacte ideològic, és un pacte de valents i d'optimistes, i qui l'entengui com un pacte ideològic, no és legítim", ha defensat l'alcalde Ballesteros, negant un hipotètic gir a la dreta del seu govern.

L'alcalde, a més, s'ha 'mullat' pels seus dos nous socis: "L'acord també es basa en la confiança personal, i d'aquests grups me'n refio". Sense anar més lluny, els pressupostos d'enguany es van aprovar gràcies a PP i Unió. Aquestes negociacions van posar les bases d'un acord posterior, i que ara cristal·litza.

A "Tarragona és futur" hi tindran cabuda totes les forces polítiques, segons ha explicat l'alcalde. "El senyor Viñuales (Ciutadans) podria estar aquí mateix, però el seu partit no el deixa", ha assegurat, mentre també criticava les formes d'ERC d'estendre'ls la mà.

A la dreta de Ballesteros seia Alejandro Fernández, el nou i flamant primer Tinent d'Alcalde i coordinador de Presidència. "El nou pacte interpreta a la perfecció la voluntat dels tarragonins a les urnes perquè van votar moderació, centralitat, pluralitat, diàleg i tarragonisme", ha defensat el popular.

Alejandro ha tornat la 'floreta' a Ballesteros: "És imprescindible tenir bon 'feeling' i nosaltres el tenim. Sap perdre, però també sap guanyar". També ha agraït, principalment a l'executiva del PSC, i també a la d'Unió, el seu vot favorable a l'entesa

Unió només aporta un regidor, Josep Maria Prats, però clau per a la governabilitat perquè amb ell s'arriba a la majoria absoluta. El representant democristià, que assumeix Cultura, ha justificat el seu sí a l'acord: "Tarragona necessita un govern estable, una política responsable a 3 anys i saber veure cap on anem i amb quins companys. Apostem per la lleialtat i per poder compartir un projecte".

'Pinya' amb els Jocs i en torn al cas Inipro

Els dos nous socis del govern tarragoní creuen en el projecte dels Jocs del Mediterrani. Preguntats el cas Inipro, en el que l'alcalde està sent investigat pel jutge, tant Alejandro com Prats han insistit que creuen en la honradesa de l'alcalde. "No és una persona corrupta", ha indicat el popular.

Els tres signants han insistit en què per damunt de les sigles, sempre hi està Tarragona. Per exemple, en el repartiment d'àrees. "Ningú podrà parlar d'àrees de govern del PP o d'Unió, perquè totes són compartides", segons Alejandro.

- Consulta el nou cartipàs municipal amb els nous regidors de govern en el document adjunt.

- Consulta les bases de l'acord "Tarragona és futur" en el document adjunt.


Documents

"Tarragona és futur"

Nou cartipàs municipal TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar