loader
menu

Josep Andreu 'renova' com a President de l'Autoritat Portuària de TGN

El Circ dimecres, 03 de febrer de 2016

Josep Andreu continuarà com a president de l'Autoritat Portuària de Tarragona. Així ho ha anunciat el Govern de la Generalitat, amb una breu nota on s'explica que el Conseller de Territori, Josep Rull, el ratifica en el càrrec. Des del Govern s'ha evitat fixar la durada de la nova presidència.

El Govern l'ha ratificat en el càrrec, junt amb el de BCN, Sixte Cambra. Andreu és president del Port de TGN des de febrer de 2011

Fins ara, durava sempre el que durava la legislatura que arrencava. n aquest cas, la sorgida de les eleccions del 27-S. Tot i que inicialment es va fixar en 18 mesos, el mateix President Puigdemont va deixar clar que no tenien pressa i que aquests terminis ja no eren vàlids. Per tot això, la durada del càrrec és ara mateix una incògnita.

Josep Andreu. Foto: tarragonaradio.cat

El Conseller Rull també ha ratificat en el càrrec al president de l'Autoritat Portuària de Barcelona, Sixte Cambra. Després d’haver mantingut sengles reunions, Rull ha destacat la feina realitzada per Cambra i Andreu al capdavant de dues de les infraestructures més importants del país.

Andreu és president de l’Autoritat Portuària de Tarragona des del febrer de 2011, just ara es compleixen cinc anys. Cambra és president de l'Autoritat Portuària des del gener de 2011.

Objectiu: consolidar el Port entre els millors del Mediterrani

Ja amb la mirada posada en el futur del Port, Andreu ha afirmat que "m’agradaria expressar la voluntat de continuar treballant, amb el màxim compromís i dedicació, conjuntament amb tot el personal de l’Autoritat Portuària i de la comunitat portuària, per consolidar el futur del Port de Tarragona com un dels ports més importants del Mediterrani i alhora un dels grans motors econòmics del nostre territori”.

Andreu també ha tingut paraules d'agraïment al nou conseller: “Vull agrair al conseller i al Govern de la Generalitat públicament la seva confiança dipositada en la meva persona".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar