loader
menu

El nou pacte de govern a TGN encèn les Joventuts Socialistes

El Circ dimecres, 03 de febrer de 2016

La fòrmula que ha escollit l'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros, per assegurar l'estabilitat a l'Ajuntament no para de generar detractors. I l'últim, dins de casa seva. Les Joventuts Socialistes de Tarragona (JSC) han emès un dur comunicat en què qüestionen obertament el pacte subscrit amb populars i democristians pel que resta de mandat.

Foto: circdetarragona.com

Com "organització autònoma germana del PSC", els joves valors socialistes de Tarragona apel·len a les arrels del seu partit per discrepar del nou tripartit que governarà a TGN fins el maig de 2019: "Són l’antítesi política del Partit dels Socialistes de Catalunya. En essència no podem estar d’acord amb un pacte que inclou dues formacions clarament de dretes".

La JSC també retreu al seu germà gran que no s'hagi aprofitat la majoria d'esquerres al ple municipal "per explorar de manera realment clara pactes amb partits més propers ideològicament." Els joves del PSC també aprofiten per llençar un dard enverinat al cor del partit a Tarragona: "Lamentem la perpetuació d’unes dinàmiques orgàniques internes que en absolut es corresponen amb les demandes de la ciutadania".

També consideren que el "procés deliberatiu" pel qual s'ha arribat al pacte amb PP i UDC és "manifestament qüestionables".

(Llegeix el comunicat íntegre en el document adjunt)


Documents

Comunicat_JSC_PacteTGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar