loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

L'Ajuntament subvencionarà 10 propostes d'entitats i empresaris de TGN pel festival Dixieland

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 03 de febrer de 2016

L'organització del festival Dixieland de Tarragona subvencionarà 10 de les 17 propostes presentades per diferents entitats, col·lectius i empresaris de la ciutat. Són la Cooperativa Obrera Tarraconense, l’aMt, la Colla Jove Xiquets de Tarragona, Vortex, la Cantonada, Museum, TGN Swing, el Feriante, Premium Club i la Colla Xiquets de Tarragona; ja que tots ells han presentat una acció, una activitat o una sèrie d’actes que encaixen perfectament amb la programació d’enguany.

La Sant Andreu Jazz Band també hi actuarà per celebrar els seus 10 anys als escenaris

Totes les propostes acceptades rebran la quantitat econòmica proposada per dur-les a terme. Segons l'Ajuntament de TGN, fent aquesta tria que es va obrir a agents culturals i també a entitats i espais d’oci, s’aconsegueix una major implicació i treball per part de tota la ciutadania. Entre tots es fa més gran, més rellevant, el Festival. Enguany és la tercera edició amb aquest nou model, que ha incentivat clarament la col·laboració entre entitats i sales i que alhora ens apropen més varietats musicals tant d’estil com de format, i aconseguint més transparència i equitat.

Foto: circdetarragona.com

2006-2016, Sant Andreu Jazz Band 10 anys

I en el marc del festival Dixie no hi pot faltar la Sant Andreu Jazz Band, que a més enguany celebra la seva primera dècada. Deu anys d'il·lusió, de treball i de resultats màgics constatats en sis enregistraments en format CD i DVD i set discos sorgits en el si de la col·lecció Joan Chamorro presenta protagonitzats per alguns dels joves talents de la Sant Andreu Jazz Band: Andrea Motis, Eva Fernández, Magalí Datzira, Rita Payés, Marc Martín, Joan Mar Sauqué i el projecte La Màgia de la Veu. Més de 50 joves entre 7 i 20 anys han passat per l'orquestra.

La banda ha protagonitzat el documental Sant Andreu Jazz Band. A Film About Kids and Music, dirigit per Ramon Tort, premiat arreu del món, i ja ha trepitjat escenaris mítics com el Palau de la Música Catalana, el Liceu i L'Auditori; també ha tocat en festivals fora de Catalunya (Suïssa, Marciac, Aix-en-Provence, Torreilles, Châteauneuf-du-Faou, Muel, Xàbia, Teulada i molts més) i ha estat acompanyada de grans mestres del jazz com els saxofonistes Scott Hamilton, Perico Sambeat, Dick Oatts, Jesse Davis, Scott Robinson, Luigi Grasso, Joel Frahm, els trompetistes Terell Stafford, Jon-Erik Kelsso, Ricard Gili, Josep Maria Farràs i Matthew Simon, els trombonistes Wycliffe Gordon, Toni Belenguer, John Allred, els clarinetistes Bobby Gordon o Kenn Peploswky i els seus col·laboradors habituals Ignasi Terraza, Josep Traver i Esteve Pi.

Les entrades per a la Sant Andreu Jazz Band es podran adquirir a partir del proper dimecres 10 de febrer a les taquilles del Teatre Metropol i TarracoTicket a un preu d’entre 15 i 16€.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar