loader
menu

CIUTAT

Surt a concurs la remodelació del Nou Estadi

El Circ Ciutat dijous, 04 de febrer de 2016

La Fundació Tarragona 2017 ha publicat les licitacions de la redacció del projecte executiu de les obres de remodelació de l’estadi del Nàstic i de la zona de vestidors de la piscina del complex esportiu de Campclar, així com la posterior direcció de les obres.

Imatge del Nou Estadi. foto: circdetarragona.com

El termini per presentar el projecte executiu serà de dos mesos mentre que els treballs de la direcció facultativa duraran fins a la finalització de les obres. Es preveu que aquesta instal·lació aculli les cerimònies d’inauguració i clausura dels Jocs, així com algunes fases de la competició de futbol.

Així doncs, d’una banda està en tràmit de licitació el servei d’assistència tècnica a la Fundació Tarragona 2017 per al desenvolupament d’infraestructures esportives dels Jocs del Mediterrani Tarragona 2017, el qual contempla la redacció del projecte executiu de reforma del Nou Estadi.

De l’altra, també ha sortit a concurs la remodelació dels vestidors de la piscina del complex esportiu de Camp Clar i la posterior direcció de les obres. El termini per presentar el projecte executiu serà també de dos mesos i es preveu que les obres durin uns 9 mesos.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar