loader
menu

Ballesteros comparteix el poder amb els seus nous socis

Sergi Casado divendres, 05 de febrer de 2016

Els tres nous homes forts del govern de Ballesteros ja han tingut entre mans la vara de comandament de l'Ajuntament de Tarragona. A partir d'ara, el PP i Unió veuran els toros des de la mateixa barrera que els ha vist el PSC. Un cop subscrit i signat l'acord "Tarragona és futur", el pas següent era la transformació en tinents d'alcalde dels regidors populars Alejandro Fernández i José Luis Martin i del democristià Josep Maria Prats.

Imatge del nou equip de govern de TGN. Foto: MAuri

Els tres nous Tinents d'Alcalde i Ballesteros. D'esquerra a dreta, Prats, Ballesteros, Alejandro i Martín. Foto: Mauri

Alejandro, Prats i Martín, esperant que els arribi el moment per agafar la vara de comandament. Foto: circdetarragona.com

L'acte s'ha celebrat al despatx d'Alcaldia, en companyia de representants dels tres partits i mitjans de comunicació. El Secretari General de l'Ajuntament, Josep Maria Font, ha encetat la cerimònia recordant que el motiu de l'acte era la presa de posessió dels nous càrrecs de Tinent d'Alcalde.

A continuació, l'alcalde Ballesteros, cofoi, ha cedit gustosament el bastó oficial als seus nous socis. Primer a Alejandro Fernández, nou i flamant primer Tinent d'Alcalde. El portaveu d'Unió i Quart Tinent d'Alcalde, Josep Maria Prats, també ha lluït la vara. Per últim, el també popular José Luis Martín, cinquè nou Tinent d'Alcalde, també ha agafat el bastó municipal.

Amb la remodelació del cartipàs municipal, el Partit Popular 'cola' dos regidors entre el 'top five' de l'equip de govern. Desbanca, per exemple, la portaveu municipal, Begoña Floría, que cau fins a la sisena tinença d'alcaldia, encara que amb molt pes dins del nucli fort, ara amb nous companyts de viatge.

L'arribada del PP i d'Unió també ha deixat la regidora socialista Ivana Martínez sense càrrec de Tinent d'Alcalde, com el regidor d'Ensenyament, Francesc Roca, i les dues regidores del PP, Immaculada Rodríguez i Maribel Negueruela. (consulta el nou cartipàs municipal en el document adjunt)

L'Ajuntament de TGN posa el comptador a zero. La paraula lleialtat és de les primeres que ha fet servir, per exemple, Alejandro Fernández. El nou regidor de Presidència de TGN es mou com peix a l'aigua en un escenari de pacte amb Ballesteros. En matèria de civisme i neteja, Alejandro és conscient que "el PSC proposa més educació i nosaltres més mà dura", però ha apel·lat al diàleg com a via per trobar una solució als problemes de la ciutat.

Prats, nou titular de l'àrea de Cultura, ha estat més cautelós i ha demanat més temps per posar-se al dia.

Ballesteros s'ha referit a les crítiques efectuades per les Joventuts Socialistes de Tarragona (PSC), criticant obertament el pacte entre PSC, PP i Unió. "Són lliures d'expressar-se", ha explicat l'alcalde. Ha recordat que ja ho va decidir en grup municipal i amb l'executiva, tal com manen els estatuts del partit.

Consulta un vídeo de la presa de posessió al nostre facebook.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar