loader
menu

L'Ajuntament de TGN li prèn el despatx al portaveu de Ciutadans i el regala al PP

El Circ dissabte, 06 de febrer de 2016

El nou govern tripartit que mana a l'Ajuntament de Tarragona (PSC-PP-Unió) ja ha pres la seva primera decisió. Tot i que no té cap transcendència a efectes pràctics, no ha estat fruit del diàleg, ni del consens. Tot el contrari.

Foto: circdetarragona.com

Els fets van tenir lloc dijous passat quan el grup municipal de Ciutadans es va adonar que els seus veïns del Partit Popular li prenien part de l'espai que tenen a l'Ajuntament. Fruit del pacte tripartit entre PSC, PP i Unió, el partit d'Alejandro Fernández passa a tenir tractament de partit de govern.

Això ha provocat reformes estructurals en l'espai que ocupen els populars, i de retruc, qui ha rebut ha estat el grup de Ciutadans. Arran dels canvis, el despatx que fins ara tenia el portaveu del principal partit de l'oposició, Rubén Viñuales, ha passat ara a mans del regidor popular José Luis Martín. Un mur al davant i la taula i la cadira que escalfava el líder de Ciutadans, ara l'escalfarà Martín.

Segons ha pogut saber El Circ, els canvis obeeixen a que l'esmentat Martín, en qualitat de nou Tinent d'Alcalde (és el cinquè) també li correspon un despatx propi. Els espais que ocupen els diferents grups municipals obeeixen, en principi, al repartiment en base als resultats de les darreres eleccions.

Ciutadans, però, se'n va adonar quan un treballador de l'Ajuntament ja havia entrat al seu despatx i estava agafant mides. Dóna la casualitat que gran part de l'espai que ocupa ara Ciutadans al consistori abans era del PP, quan tenia 7 regidors, ara fa cinc anys. Després de les darreres municipals, el 24M, el grup de Viñuales fins i tot els va arrabassar el lavabo.

El portaveu de Ciutadans ha confirmat al Circ l''expropiació' de terreny que els ha fet el partit d'Alejandro Fernández, soci oficial de Ballesteros i del PSC des de fa una setmana, però ha preferit no polemitzar. Diu, però, que ningú els va avisar. "L'espai que necessitem no és material, sinó intel·lectual", ha ironitzat Viñuales.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar