loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

L'Estat confirma que els espònsors dels Jocs del 2017 tindran beneficis fiscals

El Circ Ciutat dimarts, 12 de març de 2013

Un dels grans objectius del comitè organitzador dels @Jocs del Mediterrani de 2017 és que totes les empreses i organismes que el vulguin patrocinar puguin beneficiar-se d'exempcions fiscals com més aviat millor.

Des de Tarragona es venia lluitant perquè el Govern espanyol fes el gest i permetés que això fos possible almenys a partir del 2014, ja que les previsions inicials eren que tan sols fos possible el 2015. Segons una nota enviada pel senador de @Convergència i Unió responsable de l'àrea esportiva, @Josep Maldonado, l'executiu espanyol s'hi hauria compromès, a través d'una resposta per escrit del ministre de Cultura i Esports, José Ignacio Wert. La incògnita resideix en saber a partir de quan es permetrà gaudir dels beneficis fiscals.

La fórmula per aconseguir-ho és fer que els Jocs del 2017 siguin declarats "esdeveniment d'excepcional interès públic"; una catalogació jurídica que serviria per aplanar el procés.

Maldonado ha destacat que en el document que li han enviat des de l'executiu estatal a una pregunta seva presentada l'any passat, “s'assenyala també que el Consejo Superior de Deportes recolzarà durant el 2013 l'elaboració dels projectes dels equipaments dels jocs”.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar