loader
menu

CIUTAT

L'Estat confirma que els espònsors dels Jocs del 2017 tindran beneficis fiscals

El Circ Ciutat dimarts, 12 de març de 2013

Un dels grans objectius del comitè organitzador dels @Jocs del Mediterrani de 2017 és que totes les empreses i organismes que el vulguin patrocinar puguin beneficiar-se d'exempcions fiscals com més aviat millor.

Des de Tarragona es venia lluitant perquè el Govern espanyol fes el gest i permetés que això fos possible almenys a partir del 2014, ja que les previsions inicials eren que tan sols fos possible el 2015. Segons una nota enviada pel senador de @Convergència i Unió responsable de l'àrea esportiva, @Josep Maldonado, l'executiu espanyol s'hi hauria compromès, a través d'una resposta per escrit del ministre de Cultura i Esports, José Ignacio Wert. La incògnita resideix en saber a partir de quan es permetrà gaudir dels beneficis fiscals.

La fórmula per aconseguir-ho és fer que els Jocs del 2017 siguin declarats "esdeveniment d'excepcional interès públic"; una catalogació jurídica que serviria per aplanar el procés.

Maldonado ha destacat que en el document que li han enviat des de l'executiu estatal a una pregunta seva presentada l'any passat, “s'assenyala també que el Consejo Superior de Deportes recolzarà durant el 2013 l'elaboració dels projectes dels equipaments dels jocs”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar