loader
menu

Un carril bici i fomentar la pràctica esportiva, dues propostes per assegurar el llegat de Tarragona 2017

El Circ dilluns, 08 de febrer de 2016

L’Institut El Morell ha presentat un projecte de medi ambient de creació d’un carril bici entre El Morell, La Pobla de Mafumet i el polígon industrial; i una proposta de foment de la pràctica esportiva a través d’un grup d’aprofundiment en valors i activitats físiques.

Estudiants i professors de l'Institut El Morell que han presentat el projecte. foto: Tarragona 2017

L’institut és el segon centre educatiu guanyador del concurs de secundària del Projecte Educatiu de Tarragona 2017 sobre el llegat dels Jocs Mediterranis. Tal i com ja van fer fa una setmana els alumnes del Col·legi Cor de Maria de Valls, l’altra escola guanyadora del concurs, el alumnes i professors del centre han exposat els seus projectes a membres de l’equip de Tarragona 2017 i de la Taula Estratègica pel llegat dels Jocs, impulsada des de Tarragona Impulsa.

La trobada, ha tingut lloc a les oficines de Tarragona 2017 situades a Marina Port Tarraco, i té per objectiu iniciar un procés de definició de les necessitats de cada proposta per tal d’assessorar als centres educatius per tal de desenvolupar-los.

Les propostes de cada categoria (medi ambient, pràctica esportiva i tecnologia) han estat seleccionades tenint en compte l’adequació als valors i trets d’identitat del Projecte Educatiu dels Jocs: participatiu, tecnològic, eficient, integrador, interactiu i visió ecològica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar