loader
menu

CIUTAT

Un alumne de la Salle TGN, entre els 300 millors estudiants de l'Estat

El Circ Ciutat dimarts, 09 de febrer de 2016

L’alumne de 2n de Batxillerat de La Salle Tarragona Daniel Guerrero Domínguez ha estat seleccionat com un dels 300 estudiants més brillants de tota Espanya. Després d’un any i mig superant diferents proves, l’alumne s’ha assegurat una plaça a l’eliminatòria de la XI edició del Programa Beques Europa.

Dani Guerrero. Foto: La Salle Tarragona

El Programa Beques Europa és una iniciativa pel Banc de Santander i la Universitat Francisco de Vitòria per potenciar el talent, premiar l'excel·lència i donar suport a la creació de xarxes de lideratge. El programa té com a objectiu construir una xarxa d'universitaris líders a Europa disposats a treure el millor de la institució universitària i reflectir-ho en la societat.

Aquest és el segon any consecutiu que un alumne de La Salle Tarragona es classifica per la fase final de les Beques Europa. El curs passat va ser l’alumne Fernando Amador.

Qui és en Daniel Guerrero?

En Daniel Guerrero està cursant actualment el 2n curs de Batxillerat de la modalitat de Ciències de la Naturalesa i de la Salut a La Salle Tarragona. Amb la mirada posada en el seu imminent futur universitat, Guerrero vol estudiar el doble grau de Matemàtiques i Física.

L’alt rendiment acadèmic d'en Daniel, les seves inquietuds culturals, socials, i les seves habilitats demostrades després de passar quatre proves eliminatòries de selecció, l’han fet mereixedor depassar a aquesta última fase de la convocatòria.

Una de les proves que va haver de superar en Daniel era editar un vídeo en què tenia només un minut per presentar-se i definir-se, un vídeo que podeu veure en el següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=xltC6n2FK-M

Competició del 18 al 20 de febrer

Guerrero i els altres 299 seleccionats, competiran a Madrid els dies 18, 19 i 20 de febrer per una de les 50 places del Programa Beques Europa. Durant tot el cap de setmana rebran conferències i se'ls hi faran diverses proves selectives que acabaran determinant qui són els 50 alumnes que compartiran l'experiència d'un viatge de 20 dies al voltant d'Europa, visitant les principals universitats i participant en un programa de conferències, trobades amb personalitats de primer nivell del món acadèmic, polític i cultural i participant en activitats culturals i de lleure


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar