loader
menu

CIUTAT

El Reial Club Nàutic de TGN es converteix en accionista majoritari del Port Esportiu

Sergi Casado Ciutat dimarts, 09 de febrer de 2016

El Reial Club Nàutic de Tarragona ha formalitzat la compra del 25% de les accions del Nàutic Tarragona S.A, concessionària del Port Esportiu de Tarragona. Amb aquesta compra dels títols, propietat del particular Jesús Martín (valorades en 108.000 euros),i sumat al 30,67% del que ja disposava, el Club Nàutic ha exercit finalment el seu dret de compra preferent d'accions. A més, es converteix en l'accionista majoritari amb un total de 55,67% del paquet accionarial.

L'operació tanca la porta a la proposta del Fons d'Inversió MSS Reial State, que havia fet una oferta per comprar el 66 per cent i que havia anunciat una inversió d'entre 2,5 i 4 ME fins el 2025. Des de RCNT ja han avançat que no disposen d'aquests diners

Segons ha informat el propi RCNT, l'operació ha estat possible gràcies a les aportacions dineràries que determinats socis i persones afins al Club han efectuat expressa i exclusivament amb aquesta finalitat.

Foto: circdetarragona.com

Segons Manuel Cremades, President del Club i President del Nàutic Tarragona S.A., “L'objectiu d'aquesta operació és evitar interessos merament especulatius, i garantir i defensar la continuïtat de la institució, el Club Nàutic més antic d'Espanya, així com de la resta d'usuaris del Port Esportiu", agrega Cremades que "Nosaltres no volem enganyar a ningú i no podem prometre inversions de 4 milions d'euros, però ens sentim orgullosos i treballarem amb força i il·lusió per aconseguir un port esportiu de la ciutat i per a la ciutat, obert a tothom" .

L'operació del RCNT tanca la porta a l'entrada del Fons d'Inversió anglès MSS Reial State, que també havia presentat una oferta de compra del 66 per cent de les accions i havia anunciat que tenia preparada una inversió d'entre 2,5 i 4 milions d'euros per revitalitzar el Port Esportiu. MSS, representat a Catalunya per l'empresari tarragoní Íñigo Rosell, s'havia acollit als estatuts de Nàutic TGN SA per fer una nova oferta de compra perquè entenia que el termini del RCNT per fer la compra que ha fet avui mateix ja havia finalitzat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar