loader
menu

CIUTAT

Neix la primera associació d'estudiants àrabs de TGN

Guillem Roqué Ciutat dimecres, 10 de febrer de 2016

Amb l’objectiu de fomentar i motivar els joves, sobretot als de secundària, a continuar endavant amb els seus estudis i ajudar-los a assolir una formació acadèmica profitosa, es posa en funcionament l’Associació Àrab d'Estudiants de Tarragona (AAET), una entitat, associada a la universitat Rovira i Virgili i impulsada pels propis estudiants. L’agrupació, es marca com a objectiu ajudar a progressar al conjunt de la comunitat tarragonina combatent la discriminació i defensant la igualtat entre individus i gèneres.

Logotip de l'AAET

L’AAET vol posar el seu gra de sorra per millorar la integració i la convivència a la ciutat posat de relleu l’evolució positiva del col·lectiu àrab i, per això, creu que és “fonamental aconseguir que els estudiants àrabs s’involucrin en la construcció de la comunitat tarragonina”. Així doncs, educació i reforç dels vincles culturals seran els seus principals eixos d’acció.

S’adreça als estudiants universitaris, però també als de batxillerat, formació professional i ESO, així com als pares i mares dels joves, peça que consideren clau per combatre el fracàs escolar a Tarragona. És important destacar que tot i tractar-se d’una associació d’estudiants àrabs, el seu cap d’acció no s’acota a aquesta col·lectiu sino que tenen el propòsit d’arribar a tantes persones com puguin ja que qüestions com la falta d’orientació dels pares no es circumscriu exclusivament a aquest grup.

Per assolir els propòsits que s’han marcat, estan treballant en una sèrie de conferències, tallers interactius, cursos, actes acadèmics i culturals, així com repassos, excursions i debats.

La presentació pública de l’associació tindrà lloc el proper divendres dia 12 a las 17:30 a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya). Per més informació podeu consultar la seva web, www.aaet.hol.es, o la seva pàgina de Facebook.

Involucrar als estudiants àrabs en la construcció de la comunitat tarragonina com a forma d’integració. Facilitar l’intercanvi cultural entre els estudiants, per tal de promoure la diversitat cultural i la integració. Impulsar i difondre els valors d’igualtat entre les persones i contribuir a lluitar contra la discriminació de gènere.

S’adreça als estudiants universitaris, però també als de batxillerat, formació professional i ESO, així com als pares i mares.

Organitzen conferències, tallers interactius, cursos, actes acadèmics i culturals, repassos, excursions i debats.

La presentació en públic de l’associació tindrà lloc el proper divendres dia 12 a las 17:30 a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili (Av. Catalunya). Per més informació podeu consultar la seva web, www.aaet.hol.es, o la seva pàgina de Facebook.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar