loader
menu

L'Ajuntament de TGN crearà tres noves places d'assessor

El Circ dijous, 11 de febrer de 2016

L'Ajuntament de Tarragona planeja crear noves places d'assessor municipal, o càrrecs de confiança, com també se'ls anomena. Fruit del nou pacte de govern "Tarragona és Futur", els tres partits que l'integren (PSC, PP i Unió) tenen la intenció d'ampliar la nòmina d'assessors.

El consistori només ocupa 7 de les 27 places que li estan permeses.

La proposta inicial, que ja s'ha presentat als sindicats amb representació a l'Ajuntament, contempla la creació de tres noves places, i que es repartirien els membres del nou tripartit tarragoní. Durant la darrera junta de portaveus del passat dimecres, l'alcalde Ballesteros va ser interpel·lat per aquesta qüestió en concret i davant de tots els partits va admetre que sí es guanyaran tres noves places, però no cinc.

Foto: circdetarragona.com

Cadascuna de les places d'assessor està remunerada amb uns 54.000 euros (bruts), tot i que en aquest cas serien de mitja jornada, és a dir 27.000 euros anuals. Tot i això, la despesa en sous s'incrementa en uns 250.000 euros d'aquí al final de mandat. Un dels noms que sóna amb més força és el de l'ex regidor del PP Josep Acero.

L'augment, però, és del tot legal, ja que al consistori tarragoní només hi ha ocupades 7 de les 27 places d'assessor que li són permeses.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar