loader
menu

CIUTAT

El Consorci d'Aigües de Tarragona modernitza el seu missatge

El Circ Ciutat dijous, 11 de febrer de 2016

El mur que hi ha enfront l’entrada a la seu corporativa del Consorci d’Aigües de Tarragona a l’autovia T-11, llueix ara un mapa de les comarques de Tarragona que substitueix el plafó informatiu que hi havia hagut fins ara i que llistava per ordre alfabètic els ajuntaments i indústries consorciats.

Foto: CAT

El nou mapa silueteja l’àmbit provincial, les comarques, la línia de costa, situa el riu Ebre i també reflecteix la traça de la xarxa de distribució del sistema CAT, a través de la qual s’identifica la localització geogràfica de cada municipi consorciat. La relació de les indústries consorciades també apareix per ordre alfabètic en el lateral esquerre.

El mapa de l’àmbit de subministrament del CAT s’ha fet sobre una placa d’acer microperforat amb un tractament d’oxidació i lacat posterior, posant en relleu amb material d’acer inoxidable la traça de les conduccions de subministrament.El CAT està en procés de revisió de la identificació corporativa dels espais, per tal de fer-los més atractius, moderns i més visuals per tal d’adequar-se als nous temps i requeriments socioeconòmics.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar