loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Capsa de Música de TGN tanca el 2015 amb més de 10.000 usuaris

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 11 de febrer de 2016

Un total de 10.775 persones van passar per l’espai municipal gestionat per l’Associació de Músics de Tarragona (aMt), Capsa de Música ubicat al Magatzem 1 de l’antiga fàbrica Tabacalera. Els usuaris van poder gaudir de tot un seguit d’activitats organitzades per l’aMt, inclosos dinou concerts, així com d’altres usos de tipus social, d’acord amb la vocació que l’aMt que persegueix la creació d’un espai obert a la ciutadania. L’associació de músics valora molt positivament l’arrencada de dues iniciatives enfocades a la creació de nous públics i creadors: l’entrada en funcionament dels bucs d’assaig i el projecte “Escoles a la Capsa”.

Xarim Aresté al concert de la Capsa Music Festival.

Activitat "Escoles a la Capsa" organitzada durant el 2015.

L’any passat, la Capsa va acollir 19 concerts, inclosos l’homenatge a Tony Urbano, el tribut a The Police del Dia de la Música, el Capsa Music Festival per les festes de Sant Magí o la final del Concurs DO a la seva 25ena edició. La programació musical de la Capsa també ha participat del Festival Dixieland Tarragona.

A més, va acollir altres activitats com sessions formatives, un cicle de cinema rock o taules rodones. Igualment remarcable és el funcionament de l’Oficina d’Atenció al Músic, que des del 2012 proporciona informació legal, fiscal i d’altres al col·lectiu i que enguany ha atès un total de 336 consultes.

Els bucs d’assaig de la Planta 1 van començar a funcionar a partir del juny, parcialment i ja els han utilitzat 13 formacions. De l’altra, al desembre es va fer la prova pilot del projecte “Escoles a la Capsa” i més de 60 alumnes del CEIP Bonavista van fer una visita guiada a la Capsa i els seus diversos equipaments, que va culminar amb una masterclass participativa amb un grup dalt de l’escenari, en aquest cas els Apple Smell Colour.

L’activitat de la Capsa ha donat feina a 157 professionals. Al mateix temps, els voluntaris de l’aMt han aportat un total de 864 hores de feina.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar