loader
menu

CIUTAT

L'escola anglesa Jigsaw desestima ubicar el seu nou centre a TGN i aposta pel Catllar

El Circ Ciutat divendres, 12 de febrer de 2016

Jigsaw British School no construïrà el seu nou centre a Tarragona, sinó que ho farà finalment al Catllar. L’escola ha valorat que la demora de temps en tot el procediment pot posar en risc el servei a les més de 80 famílies tarragonines que actualment confien en el projecte i ja ha sol·licitat a l’Ajuntament tarragoní la retirada de l’oferta per al solar de Boscos.

Una imatge del solar de Boscos. Foto: circdetarragona.com

Foto: Jigsaw

El nou emplaçament per a Jigsaw British School, l’única escola britànica de la província de Tarragona reconeguda pel British Council, serà al municipi del Catllar, al llindar de Tarragona.

Això permetrà que la construcció de l’escola comenci en breu, preveient que el seu funcionament arrenqui el proper curs 2016-17. Aquest primer any a les noves dependències de l’escola començarà amb infants de 0 a 6 anys i s’anirà ampliant, any rere any, de forma progressiva, fins el 2029-30, quan sortirà la primera promoció d’alumnes graduats a Jigsaw British School.

El centre està projectat per tal que sigui una opció educativa per a les famílies de Tarragona; és per això que vol ser un projecte viable i creat en un entorn favorable a les condicions mínimes perquè els nens i nenes es puguin desenvolupar amb total normalitat en la seva educació.

Així doncs, les circumstàncies que en aquest moment envolten el possible desenvolupament del projecte educatiu que s’havia planificat inicialment són el principal motiu d’aquesta renúncia, donat que no l’afavoreixen en cap manera i aconsellen un canvi d’ubicació.

Aquesta escola és una entitat privada que per tirar endavant el projecte ha hagut de fer un important esforç financer i personal. És per això que vol agrair tot el suport moral rebut durant aquests mesos, sobretot el de les famílies que dia a dia segueixen confiant en el projecte educatiu. També vol agrair el recolzament de l’equip de govern.

Jigsaw British School és un projecte d’emprenedoria amb una nova oferta formativa basada en la immersió lingüística en llengua anglesa de màxima qualitat i amb una clara consciència de responsabilitat social.

Una empresa tarragonina amb més de 8 anys de trajectòria que va néixer essent un centre d'atenció als infants de 0 a 12 anys en un context d'immersió lingüística en anglès que l’ha fet únic i atractiu.

El 2013 el centre es va convertir en la primera escola britànica de Tarragona i la tercera de Catalunya reconeguda pel British Council: Jigsaw British School.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar