loader
menu

CIUTAT

Química i Universitat reafirmen la seva voluntat de col·laboració

El Circ Ciutat dilluns, 15 de febrer de 2016

L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i la Universitat Rovira i Virgili han signat avui dilluns 15 de febrer un conveni marc que inclou tots els convenis específics de col·laboració que uneixen, fins al moment, les dues entitats. Fa molts de temps que la indústria química i la URV col·laboren en un gran nombre de projectes, especialment a través de la Facultat de Química i l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Química. L’acord d’avui, recopila aquestes col·laboracions i obre les portes a ampliar la feina en comú en el futur.

Josep Anton Ferré, rector de la URV, i el president de l'AEQT, Jesús Loma-Ossorio, han presidit l'acte. foto: URV

L’AEQT seguirà oferint pràctiques pels estudiants universitaris i compromet a orientar els seus professionals cap a programes de formació, ja siguin graus, postgraus i doctorats o programes fets a mida. La col·laboració recollida pel conveni inclou també l’àmbit de la recerca, pel qual contempla la direcció conjunta de tesis doctorals i la col•laboració de professorat de la URV i de tècnics i experts de les empreses afiliades a l’AEQT.

L’acord també fa referència a la pedagogia sobre les ciències i la química, així com el desenvolupament d’un sector com aquest, que és clau pel territori. El document contempla la creació d’una comissió de seguiment, formada per representants de les dues entitats, que permetrà fer un seguiment de totes les col·laboracions que a dia d’avui les vinculen.

El rector de la URV ha valorat molt positivament aquesta signatura, ja que, segons ell, “aquest nou conveni ordena i potencia les activitats fetes durant tot aquest temps per la Universitat, l’AEQT i les indústries que la conformen”. Per la seva banda, el president de l’AEQT ha afirmat: “L’AEQT i la URV fa molt temps que treballen conjuntament per atraure talent i conduir-lo cap a les diferents activitats industrials, i aquest conveni ens permetrà fer un seguiment de l’èxit d’aquest objectiu”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar