loader
menu

CIUTAT

TGN comença a combatre l'absentisme escolar

El Circ Ciutat dimarts, 16 de febrer de 2016

Ajuntament i Generalitat han formalitzat avui la constitució de la Comissió Mixta Paritària per l’absentisme escolar, encapçalada pel conseller d’Ensenyament de l’Ajuntament, Francesc Roca, i la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament de la Generalitat a Tarragona, Sílvia Rodes.

Foto: Mauri Fernandez

Les funcions d’aquesta comissió tècnica seran establir els objectius del Pla Local de Millora de l’Escolarització i Lluita contra l’Absentisme, concretar els criteris d’actuació amb l’alumnat no escolaritzat o absentista total, prioritzar les actuacions a realitzar, avaluar els resultats globals del Protocol d’Absentisme, afavorir i promoure iniciatives i la coordinació dels recursos del territori per tal d’optimitzar-los i garantir la continuïtat formativa dels joves amb perfil d’absentisme, fent especial incidència en les zones del Pla Educatiu d’Entorn de la Ciutat.

En el transcurs de la reunió, s’ha acordat posar en marxa un grup de treball de caràcter tècnic que farà el seguiment del protocol que s’estableixi. Aquesta comissió Tècnica Local d’Absentisme a Tarragona estarà integrada per representants de la Inspecció dels Serveis Territorials, dels centres educatius, de l’àrea de Serveis a la Persona, de l’Institut Municipal d’Educació i la Guàrdia Urbana.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar