loader
menu

CIUTAT

La CGT reivindica la millora del servei d'hemodinàmica del Joan XXIII

El Circ Ciutat dimarts, 16 de febrer de 2016

Quan es compleix un any des que va entrar en funcionament el servei 24 hores d’hemodinàmica de l’hospital Joan XXIII, el sindicat que va encapçalar les mobilitzacions que en van fer possible l’horari sostingut, torna a la càrrega i reclama l'obertura d'una altra sala a Tarragona, ja que consideren que l'augment de casos i les necessitats de la població ho requereixen. La nova sala hauria d'estar dotada amb l'equip humà i el material tècnic que fos necessari; fet que comportaria doblar els recursos existents.

Imatge de les protestes del gener del 2015. foto: circdetarragona.com

La CGT sosté que el servei no dona a l’abast a tots els casos que se li presenten i que, per això, tots els cateterismes ordinaris del Baix Penedès son derivats a Barcelona. Tot i acceptar que el servei ha millorat molt, mantenen que les Terres de l'Ebre “segueixen marginades, ja que quan es presenta un cateterisme urgent es troben a 100 km de Tarragona”. Per això, el grup sindical reivindica també l'obertura d'una sala que cobreixi les 24 hores els 365 dies de l'any a l'Hospital Verge de la Cinta.

Aprofitant l’aniversari del primer any de vida de la sala d’hemodinàmica 24hores, el grup sindical ha volgut recordar que l’arrencada del servei no va ser fruit de la voluntat política, sinó que va ser gràcies al seu treball i al de la ciutadania, i recorden el tancament de 5 dies a la Delegació Territorial de Sanitat, que va fer el sindicat amb el recolzament del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat, així com la manifestació multitudinària que van convocar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar