loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Museu d'Art Modern de TGN s'obre a la ciutat per celebrar el seu 40è aniversari

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 16 de febrer de 2016

La cultura a Tarragona està d'aniversari. El Museu d'Art Modern de Tarragona (MAMT) i els estudis de Joieria de l'Escola d'Art i Disseny; els dos gestionats per la Diputació de Tarragona (EADT) commemoren enguany el 40è aniversari amb més de trenta actes oberts a la ciutadania i que incideixen en l'art, la cultura i la creativitat en majúscules.

D'esquerra a dreta, Daniel Uzquiano, Joan Olivella, Josep Poblet, Pilar Casas (reponsable àrea Cultura Diputació), Rosa Ricomà i Eugènia Arnavat, davant del Tapís de Tarragona (obra emblemàtica de Joan Miró i de Josep Royo). Foto: Dipta.cat

La quinzena d'actes programats pel MAMT al llarg d'aquest any posen èmfasi en el paper de la dona en el món de l'art, així com en altres aspectes, com la literatura o la pedagogia. Uns i altres es fonamenten en la interrelació de la ciutadania amb el museu, que rep anualment uns 30.000 visitants, part dels quals són escolars que participen en alguna de les activitats del Servei Pedagògic.

L'espai compta amb una exposició permanent, un fons de 5.000 obres d'un centenar d'artistes del territori i una biblioteca. D'altra banda, cada any acull una desena d'exposicions temporals, i també una cinquantena d'actes culturals propis o bé d'altres entitats.

Els actes amb motiu dels 40 anys dels estudis de Joieria de l'EADT -més de 20 activitats- es concentraran bàsicament al mes d'abril, i inclouran exposicions en espais públics i comercials de la ciutat, conferències i una desfilada. Tot plegat ha de servir per promoure el centre arreu i, sobretot, per donar visibilitat a la tasca creativa de l'alumnat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar