loader
menu

CIUTAT

TGN té una primera cita amb la barra vertical

El Circ Ciutat dimecres, 17 de febrer de 2016

Força, elasticitat, equilibri i ritme es donaran de la mà en el primer campionat nacional de Pole Sport que tindrà lloc a la ciutat de Tarragona els propers 23 i 24 d’abril i que reunirà prop de 150 esportistes d’arreu de l’Estat espanyol. El pole sport és un esport resultat de la combinació de diverses disciplines que consisteix en una actuació acrobàtica coreografiada que utilitza com eina de treball una barra vertical. El Palau Firal i de Congressos acollirà un esdeveniment organitzat per la Federación Española de Pole Sport, Disciplinas Afines i ANPSFADA ( Artmove Studio) que espera rebre una afluència de públic d’unes 600 persones entre acompanyants, familiars, aficionats a l’esport i organització, i que pretèn assolir l’èxit necessari que els hi permeti convertir l’esdeveniment en una cita anual a la ciutat.

Cartell promocional de la cita esportiva.

El campionat està obert a tots els practicants d’aquest esport que estiguin interessats en mostrar el seu nivell competitiu i les millores aconseguides amb els seus entrenaments de tot l’any. La competició es divideix en diferents categories segons l’edat, nivell (amateurs, professionals, elit), si són exercicis individuals o dobles i per sexe (homes i dones). Els preus per participar oscil·len entre els 50€ i els 80€. L’Organització del campionat també té prevista la venda d’entrades pel públic que es farà per Internet a partir d’un preu aproximat de 10€ (despeses de gestió no incloses) l’entrada d’un dia.

Els interessats en participar trobaran tota la documentació necessària per inscriure’s al la web del campionat http://polesportsspain.org . També es podran descarregar els codis de puntuació i codis de conducta per aprendre com aconseguir la màxima valoració en els exercicis.

El pole sport està considerat un esport de competició similar a la gimnàstica esportiva, rítmica, etc. L’atleta està valorat per un rigorós jurat on es puntua segons la normativa aplicable. En aquest primer campionat el jurat estarà format per 2 membres espanyols i la resta de països estrangers com EUA, Hongria, Suècia, Noruega, entre d’altres. Els jutges estan certificats per la Federació Internacional de Pole Sport.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar