loader
menu

CIUTAT

Creix la conscienciació sobre el bullying en la celebració del día internacional de la síndrome

El Circ Ciutat dimecres, 17 de febrer de 2016

El centenar de famílies que integren Aspercamp, l’Associació Asperger-TEA del Camp de Tarragona, celebrarà demà dijous dia 18 de febrer el Dia Internacional de la síndrome d’Asperger per segon any consecutiu. Afectats i familiars aprofitaran la cita per donar conèixer el col·lectiu i per cridar l’atenció sobre el bullying, un problema que afecta a molts nois, noies i que en el seu cas pateixen especialment.

La síndrome d'Asperger s'engloba dins del Trastorn de l'Espectre Autista (TEA) i com el seu propi nom indica es tracta d'una síndrome i no una malaltia. Es tracta doncs d'un conjunt de característiques que defineixen una determinada situació que no té cura i que requereix tractament psicològic al llarg de tota la vida.

Les persones amb aquesta síndrome no tenen una discapacitat intel·lectual ja que la seva intel·ligència es troba dintre de la normalitat o en alguns casos fins i tot per sobre. Són persones que perceben el món de forma diferent, són pensador visuals no verbals i solen presentar problemes en les habilitats socials.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar