loader
menu

CIUTAT

Un programa ajudarà els joves del Camp de TGN a obtenir una titulació i accedir a una feina de qualitat

El Circ Ciutat dijous, 18 de febrer de 2016

Els joves d’entre 16 i 24 anys del Camp de Tarragona que no estudien ni treballen podran participar en el nou projecte START! Formació i Feina per tu. El programa, que forma part dels projectes de la Garantia Juvenil i que està finançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu, té com a objectiu que els seus participants aconsegueixin una titulació que els permeti inserir-se al mercat laboral amb una feina de qualitat. Les entitats responsables de tirar endavant el projecte al Camp de Tarragona són Fundació Intermèdia i Fundació Formació i Treball, totes dues especialitzades en la inserció laboral i l’ocupació.

Cartell de la campanya.

El programa sorgeix de la necessitat de fer front a l'abandonament escolar prematur i té com objectiu prioritari que els joves retornin a la formació reglada i assoleixin una certificació, a més de lluitar per a què obtinguin una feina de qualitat. Es tracta d’un projecte integral que combina l’orientació personalitzada, que ha de permetre a cada participant disposar de les eines i recursos necessaris per trobar el seu millor itinerari laboral i/o formatiu, amb l’acompanyament en el desenvolupament del seu projecte vital, amb un suport continuat que els transmeti i conscienciï sobre competències tan importants com el plaer per aprendre i la superació personal.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar